gover Учора "Черкаські Мавпи" припустилися болючої поразки в грі проти "Говерли". Команда Володимира Холопова програла на виїзді з рахунком - 66:69. Принциповість цієї гри полягала в тому, що "Говерла" - це один із конкурентів черкасців за місце у плей-оф. Програвши кінцівку гри, "Мавпи" ще на крок віддалилися від місця у вирішальній стадії Суперліги. Прикро констатувати цей факт ще на старті другого кола чемпіонату, інформує сайт "Черкаський спорт".

 Незважаючи на відсутність травмованого Вілла Соломона, якого Володимир Холопов вирішив не кидати в бій з перших хвилин, та невтішну статистику реалізації триочкових кидків (0/6), «Черкаські Мавпи» зуміли втримати стартовий натиск «Говерли» й на рівних із господарями майданчика провели першу половину.

З перших секунд другої половини зустрічі на паркеті з’явився Вілл Соломон, однак уже до середини третьої десятихвилинки американець мав у пасиві чотири персональних зауваження. Втім, він встиг відзначитися 10 очками, перш ніж остаточно залишив майданчик. Уся друга половина минула за рівної боротьби, а вирішальним став кидок Данте Свонсона, після якого табло зафіксувало рахунок 68-65 на користь «Говерли».

Найрезультативнішим гравцем у складі «Черкаських Мавп» став Трент Плейстед – в активі американця 14 очок і 5 підбирань. Дабл-даблом (12 очок + 11 підбирань) відзначився Мільян Пупович, 11 очками та 8 підбираннями – Войдан Стояновскі. Вілл Соломон за 11 з половиною хвилин, проведених на майданчику, встиг здобути 10 очок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100