реклама

реклама

З метою ознайомлення з послугами служби зайнятості та актуальними вакансіями на ринку праці Чорнобаївщини 23 травня (вівторок) о 14.00 в приміщенні Чорнобаївського районного центру зайнятості (смт Чорнобай, вул. Центральна, 79) відбудеться «День відкритих дверей центру зайнятості».

фото

З метою ознайомлення про стан ринку праці Уманщини 23 травня (вівторок) о 14.00 в приміщенні Уманського міського центру зайнятості (м. Умань, вул. Горького, 35) відбудеться засідання «Круглого столу з роботодавцями».

Для інформування про легалізацію зайнятості населення 23 травня (вівторок) о 14.00 в приміщенні Жашківського районного центру зайнятості (м. Жашків, вул. Перемоги, 2 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

З метою надання допомоги випускникам навчальних закладів Золотоніщини 24 травня (середа) о 10.00 в приміщенні  Золотоніського міськрайонного центру зайнятості (м. Золотоноша, вул. Обухова, 52) відбудеться «Ярмарок вакансій для випускників технікуму ветеринарної медицини».

З метою сприяння зайнятості населення 24 травня (середа) о 15.00 на МТФ НВФ «Урожай» (Городищенськеий район с. Валява, вул.Кошового, 15) за участю Городищенського районного центру зайнятості відбудеться «Міні-ярмарок вакансій на підприємстві».

Для інформування про працевлаштування людей з обмеженими можливостями 24 травня (середа) о 10.00 в приміщенні Уманського районного центру зайнятості (м. Умань, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів) відбудеться «Семінар для роботодавців».

З метою інформування про актуальні вакансії на підприємстві 24 травня (середа) о 11.00 на ВТФ «Вікторія» (м. Чигирин, вул. Грушевського, 33) за участю Чигиринського районного центру зайнятості відбудеться «День відкритих дверей на підприємстві».

З метою надання учням навчальних закладів інформації про світ професій 24 травня (середа) о 11.00 в приміщенні Шполянської ЗОШ №1 (м. Шпола, вул. Соборна, 20) за участю Шполянського районного центру зайнятості відбудеться «Профорієнтаційний семінар».

З метою надання учням навчальних закладів інформації про світ професій 24 травня (середа) о 11.00 в приміщенні Кам’янобрідського НВК (Лисянський район, с. Кам'яний Брід, вул. Шкільна, 1) за участю Лисянського районного центру зайнятості відбудеться «Профорієнтаційний семінар».

З метою надання учням навчальних закладів інформації про світ професій 24 травня (середа) о 11.00 в приміщенні Монастирищенської ЗОШ № 5 (м. Монастирище, вул. Гагаріна, 38) за участю Монастирищенського районного центру зайнятості відбудеться «Профорієнтаційний урок».

З метою ознайомлення про стан ринку праці м. Черкаси 25 травня (п’ятниця) о 09.00 в приміщенні Черкаського міського центру зайнятості (м. Черкаси, вул. Гоголя, 330) відбудеться тренінг „Клуб для жінок”.

З метою надання учням навчальних закладів інформації про світ професій 25 травня (четвер) о 13.30 в приміщенні Драбівського НВК (Драбівський район, с. Драбівка, вул. Набережна, 1) за участю Драбівського районного центру зайнятості відбудеться «Профорієнтаційний урок».

З метою інформування про актуальні вакансії на підприємстві 25 травня (четвер) о 10.00 у ПП Драч (Монастирищенський район, с. Теолин, вул. Молодіжна, 10) за участю Монастирищенського районного центру зайнятості відбудеться «Презентація роботодавця».

З метою сприяння зайнятості населення 26 травня (п’ятниця) о 10.00 в приміщенні Канівського районного центру зайнятості (м. Канів, вул. Шевченка, 49/1) відбудуться «Ярмарки вакансій на ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та ТОВ «Кран».

З метою ознайомлення про послуги служби зайнятості демобілізованим учасникам АТО 26 травня (п’ятниця) о 13.00 в приміщенні Черкаського міського центру зайнятості (м. Черкаси, вул. Гоголя, 330) відбудеться «Тренінг для учасників АТО».

З метою ознайомлення з послугами служби зайнятості та актуальними вакансіями на ринку праці Драбівщини 26 травня (п’ятниця) о 14.00 в приміщенні Драбівського районного центру зайнятості (смт Драбів, вул.Центральна, 40/а) відбудеться «День відкритих дверей центру зайнятості».

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100