Обов’язки директора КП “Черкаські ринки” виконує Олексій Григорович Романчик. На посаду він призначений розпорядженням міського голови від 29 травня, інформує «Інфоміст».

9cfd29e1d4adf708219cddf217c12ae2

Як зазначається в документі, підставою є службова записка заступника міського голови Романа Буданцева. Попередній директор підприємства Дмитро Лукашенко звільнений розпорядженням Бондаренка від 13 травня і нині шукає роботу в інтернеті.

rozpor-1

Романчик є керівником низки товариств на Кіровоградщині: “ЕЛОНА-ГРУП”, “КАПІТАЛ-РІЕЛТ-ІНВЕСТ-ГРУП”, “ТОРГОВИЙ ДІМ “УКРПОСТАЧ”, “ТРИ СТАР ТРЕЙДІНГ”. Фірми займаються вирощуванням та торгівлею зерном, а також кондидерськими виробами.

Сам Олексій Григорович – житель Кропивницького, тобто є земляком вищезгаданого Романа Буданцева.

За повідомленням місцевих ЗМІ, у 2015 році Романчик як директор підприємства СТOВ "Авангард" намагався захопити землю. Також журналісти інформують, що він нібито брав участь у рейдерських захопленнях та намагався викрасти людину.

За данними порталу "Судова влада", новий очільник комунального підприємства фігурує в низці кримінальних справ, як мінімум по одній з яких йому оголошена підозра. Свіжеспеченому “комунальнику” правоохоронці інкримінують злочин передбачений статтею 388 кримінального кодексу – Незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації .

Проте від адвокатів підозрюваного надійшло клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності за строком давності, судове засідання у цій справі призначене на 26 червня.

Крім того за аналогічними звинуваченням Романчик є фігурантом ще як мінімум однієї цивільної справи що і досі з перемінним успіхом розглядається в судах різної інстанції.

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 Скільки бачили 01.06.2017 18:07
Це ж чудово!Це означає що в Черкасах злодії перевелись і нам треба їх завозити ззовні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Закривидорога 01.06.2017 17:03
А кого ставити? В Черкасах люди кончились. Ви почитайте біографію нашого націоналіста Ботнара. Народився 24 липня 1986 року в місті Кишинів. До 2000 року проживав у Росії.
Наші люди мабуть вже давно кончились!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ВОТ ЭТО ДА 01.06.2017 16:38
МОЛОДЕц...ТАК ВИЗДЕ ТАК ДЕЛАЮТ....ВОТ ПЕТР ПОРОШЕНКО СВОЕГО КУМА ВИТАЛИЯ ЛУЦЕНКО, ОТСИДЕВШЕГО В ТЮРЬМЕ ДО ЭТОГО И НЕ ИМЕЮЩЕГО СООТВЕСТВУЮЩЕГО ОБРАЗОВАНИЯ, НАЗНАЧИЛ ГЕНЕРАЛЬНЫМ ПРОКУРОРОИ УКРАИНЫ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 правда 01.06.2017 16:28
як низько впала влада......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Рома 01.06.2017 16:07
Це жах. Вони там взагалі страх втратили. Цього Буданцева давно потрібно було гнати, куди подалі. Ганьба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100