Вчора у Каневі сталася надзвичайна подія. Невідомий чоловік, цілячись пневматичним пістолетом у собаку, влучив в руку жінці. Про це журналістам «Kanos» розповіли у Канівському районному відділенні поліції.

FetchOptImg.ashx За даними правоохоронців, інцидент стався вчора ввечері близько 22:30. До правоохоронців надійшло повідомлення, що на невідому особу, яка котила велосипед поблизу одного із житлових будинків міста, напала собака.

У відповідь на це чоловік дістав пневматичний пістолет, на який не потрібен дозвіл, та здійснив декілька пострілів по собаці. Одна із металевих куль зрикошетила та потрапила у руку жінці, яка знаходилася поруч.

Матеріали по цій справі занесенні у Журнал єдиного обліку. По даному факту проводиться перевірка. Наразі правоохоронцями не встановлена особа, яка здійснювала постріли.

У чоловіка потерпілої під час вчорашньої стрілянини поблизу одного з будинків у Каневі зовсім інша версія інциденту аніж та, яку озвучили в поліції. Про він розповів у ексклюзивному коментарі журналістам «Kanos».

За його словами, невідомий чоловік, який рухався на велосипеді, справді цілився у собаку, який спокійно лежав поруч із лавкою, де й сиділа потерпіла ще з однією жінкою. Також він переконує, що чоловік здійснив постріл на ходу, а зупинився лише після того, як проїхав незначну відстань.

«Постріл був здійснений тільки один, позаду, адже дружина сиділа спиною до дороги. Собака спокійно лежав фактично біля її ніг. Невідомий здійснив постріл, не зупиняючись, та поїхав далі. Проїхавши декілька десятків метрів, він зупинився, подивився та швидко поїхав далі», – констатував він.

Сама ж жінка, яка отримала кульове поранення, наразі перебуває в Черкаській обласній лікарні, де їй проводять оперативне втручання для вилучення кулі.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 jfofun 09.06.2017 13:01
Как всегда - собачка лежала и никого не трогала))) И тут злосный велосипедист НА ХОДУ в неё пульнул, да еще и пулька СРИКОШЕТИЛА от собачки в руку тетки. В эти сказки только Максим Петрович да еще пару теток и поверят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Петрович 07.06.2017 05:11
Дог хантер недороблений?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 мАКСИМ 06.06.2017 20:05
Прикладом падлюці в лоб.
І не від пневматики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100