реклама

реклама

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією перекрили канали постачання боєприпасів із району проведення антитерористичної операції, повідомив «Прочерку» прес-центр СБ України.

2

Про окремі складові цієї справи раніше повідомляли в ГУ НП України в Черкаській області.

Правоохоронці встановили, що троє жителів Черкащини скуповували боєприпаси в осіб, які відвідували східні регіони країни. Потім зловмисники перепродавали «товар» всім зацікавленим, у тому числі представникам кримінальних кіл регіону. Під час обшуків у торгівців зброєю співробітники спецслужби вилучили шість гарант Ф-1 та РГД-5 із запалами, півтора кілограми пороху та майже двісті п’ятдесят набоїв до автомата Калашникова.

Оперативники спецслужби виявили за місцем проживання одного із зловмисників нарколабораторію з виготовлення ацетильованого опію. У нього вилучено три кілограми макової соломки, понад вісім літрів прекурсорів та інші наркотичні речовини.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії.

1

8

11

3

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Михайло Єжель 11.06.2017 11:07
Молодець Льоша Охюменко, так тримати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 володимир добрий 10.06.2017 14:00
Оту гранату не вилучати треба,а впихнуть в одне місце і чеку висмикнути, пару срам порвало б,дивитися у правоохоронців було б більше часу для розкриття інших злочинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100