реклама

реклама

На полі під Тарасівкою, що на Звенигородщині, днями відбулась конференція із захисту рослин, повідомляють «Вісті Черкащини». Німецький концерн «BASF», що 1992 року відкрив представництво в Україні, знайомив вітчизняних аграріїв зі своєю новою продукцією. Назва заходу – «Традиції плюс інновації – плюсуй переваги».

120620170921048671255

При під’їзді до Тарасівки бачимо посеред поля унікальне наметове містечко з лекційними та фуршетним залами, біотуалетами, умивальниками, ігровим майданчиком та фотозоною. Видно, що організатори цінують своїх партнерів. Усе задля їх зручностей і комфорту. Прохід ретельно встелений скошеною травою. З одного боку поле відбірної пшениці, з іншого – соняшнику. На кожному кроці – глянцеві буклети з усіх видів культур, у яких розміщено не тільки опис препаратів, що реалізує концерн, а й дано ґрунтовні рекомендації з посіву, вирощування, догляду за рослинами. Поруч, зважаючи на 30-градусну спеку, – охолоджена вода на будь-який смак: газована, негазована тощо. У кожному лекційному залі зручні крісла і великий екран для перегляду наочних матеріалів, слайдів, а також – професійні спікери, актуальні для аграріїв теми, жваве обговорення, обмін спостереженнями та досвідом.

Конференція загалом повинна охопити майже всю Україну. У травні подібний захід проводили на Херсонщині, у середині червня його планують провести на Полтавщині, а наприкінці місяця – на Хмельниччині.

– Ми приїхали сюди, щоб почути про їхні нові розробки. Тут знайомлять із препаратами нового покоління, загалом цьогорічними та тими, що незабаром з’являться на агроринку. Досить корисно відвідати такий захід не тільки тому, що отримаєш фахову консультацію з продукції «BASF», але й тому, що це чудова можливість зустрітися з колегами, поділитись досвідом, побачити друзів, з якими колись давно разом навчався в інституті, встановити ділові контакти. Я от зібрав цілу кіпу якісних матеріалів із вирощування та обробки кукурудзи, соняшнику, бобових, овочевих , зернових культур і навіть винограду. І хоч виноград ми на господарстві не вирощуємо, вдома знадобиться, оскільки у мене біля хати росте близько десятка сортів. Окрім того, тут чудовий сервіс, організатори усе продумали до дрібниць: реєстрація, папки, кепки, лекції, частування – усе на найвищому рівні. Приємно, коли до тебе ставляться не абияк, а як до партнера, – розповів один із агрономів.

Як повідомили представники «BASF», окрім офіційної частини, на учасників конференції чекала ще й розважальна – фотографування, лотерея, розіграш призів тощо.

12062017092105412989

12062017092105684456

Тетяна Івашкевич

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100