реклама

реклама

Відбулося вручення сертифікатів студентам, які протягом року освоїли в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького професію «Екскурсовод. Керівник туристичної групи», повідомляє сайт ЧНУ.

07

Під час навчання студенти опрацювали науково-теоретичні основи, методику і практику екскурсійної справи, покращили рівень англійської, зокрема робили акценти на англійській мові у сфері туризму. Також студенти навчилися правильно організовувати роботу керівника туристичних груп.

Модератором заходу стала натхненниця курсів, доцент кафедри туризму і готельно-ресторанної справи, Олена Костюкова. Вона представила гостей свята та розповіла про цьогорічних випускників, про їхні старання та досягнення.

Привітати випускників прийшли проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко, в. о. директора навчально-наукового інституту економіки і права Василь Андрусяк, директор інституту доуніверситетської і післядипломної освіти Сергій Голуб, методист цього ж інституту Марина Виноградова, завідувач кафедри туризму і готельно-ресторанної справи Станіслава Пасєка та батьки студентів Олена та Анатолій Скітанови й Микола Боднарчук.

Цьогоріч пройшли курси навіть іноземні студенти з Азербайджану — Сабухі Гулієв і Аділь Маммедзаде.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Сергій 14.06.2017 09:51
Цікаво, де весь цей натовп працюватиме?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100