реклама

реклама

Городищенський суд Черкаської області відправив на психіатричну експертизу футбольного агента Сергія В., повідомляє Tribuna.com.

rug Три місяці тому він, розмахуючи рушницею, напав на власника «Рено» в Києві, змусив того сісти в автомобіль і відвезти його в Черкаську область.

Там В. влаштував погром у кафе: наставив рушницю на продавщицю, розбив скло на дверях холодильника, а потім вкрав зі столу попільничку і втік.

«Підозрюваний офіційно працює в ФФУ (мабуть, мається на увазі, що федерація видала йому атестат у травні 2017 року, – прим. Tribuna.com), характеризується там з позитивної сторони, володіє офіційно зареєстрованою зброєю та водійськими правами, що свідчить про відсутність психічних розладів. Тому слідчі і звернулися до суду по проведення стаціонарної експертизи в лікарні ім. Павлова», – йдеться в реєстрі судових рішень.

На сторінці Сергія В. у Фейсбуці зазначено, що він працює в «Динамо». Раніше він висував свою кандидатуру на виборах мера Запоріжжя і в народні депутати, був активним прихильником «Партії регіонів».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Оверко 26.06.2017 15:10
Ну людина культурна, хотів запалити, а попільнички не було. Не настіл же струшувати попіл :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100