реклама

реклама

Сьогодні Черкаський обласний апеляційний суд залишив попередню ухвалу Придніпровського районного суду без змін. Крім того, заявниця Світлана Кузьмінська не з’явилася до суду, повідомляє «Вичерно».

20170629_090356-710x434

Пані Кузьмінська ще весною подала позов у Придніпровський районний суд м. Черкаси про визнання незконним її звільнення та поновлення її на посаді. Її позовна заява була залишена без розгляду, тому що ні вона, ні її представник двічі не з’являлися до суду. Через майже півтора місяці її представник оскаржив ухвалу Придніпровського районного суду в апеляційному порядку, адже вважав, що ухвала винесена незаконно.

Проте суд залишив попередню ухвалу без змін. Крім того, заявниця та її представник не з’явилися і цього разу.

Крім того, сьогодні у Господарському суді Черкаської області будуть розглядатися дві справи по ПАТ «Черкасиобленерго»: визнання зборів акціонерів від 12 травня та визнання недійсним рішення загальних зборів від 19 травня, на яких обрали Олега Самчука головою правління. Оскаржує акціонер з 5 акціями Олег Гонтарь. По суті, від рішення цього суду залежатиме подальша доля підприємства та його працівників.

20170629_085904

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Регіональна Тальнівщина 29.06.2017 11:12
Ніяк не заспокоїться ригіональна зміюка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100