Як інформує начальник управління цивільного захисту Черкаської ОДА Юрій Скоробогатов станом на теперішній час на Черкащині від негоди залишається найбільш постраждалим Золотоніський район. За добу не вдалося відновити електропостачання в 51 населеному пункті.

19748488_1446242465439350_3196484978685771707_n

– Сьогодні о 7.30 в Обленерго проходила нарада. Золотоніський район не попросив допомоги в додаткових бригадах. Тому після наради було прийнято рішення направити туди 4 додаткові бригади, – зазначив Скоробогатов.

Також 9 знеструмлених населених пунктів залишається в Чорнобаївському районі, 1 населений пункти в Черкаському районі, 2 населених пункти в Канівському районі, 11 – в Уманському районі. По одному населеному пункті внаслідок буревію було знеструмлено в Чигиринському, Кам’янському, Драбівському, Шполянському, Городищенському районах. У всіх останніх районах, крім Драбівського, питання вирішене.

– Бригади залучаються паливно-мастильними матеріалами. У разі необхідності, надається техніка підприємств з територій виникнення надзвичайних ситуацій.

Перший заступник начальника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області Сергій Озеран зазначає, що після ліквідації всіх наслідків буревію слід зібрати нараду і провести корективи.

– Зокрема, щодо покращення роботи фахівців, щодо мобільності, проведення необхідних заходів. Такий аналіз необхідний. Хоч наголошу, що служби спрацювали оперативно, – сказав рятувальник.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 Мойша 03.07.2017 11:12
Цитата: "Бригади залучаються паливно-мастильними матеріалами". Аффтар, жги исчо! Залучають до виконання певних робіт, а ПММ забезпечуються!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100