2 липня на ліквідацію наслідків негоди, яка трапилася на території Черкаської області внаслідок сильних зливових дощів та шквалистого вітру, були залучені 30 офіцерів та 95 курсантів Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України на чолі із в. о. начальника Олександром Тищенком.

IMG_2761

Працівники і вихованці інституту разом з рятувальниками Управління ДСНС України у Черкаській області виконували роботи в найбільш постраждалих районах області – Золотоніському та Чорнобаївському. Були усунуті завали, які перекривали рух автотранспорту, розчищені під’їзди до лікарень, шкіл, дитячих садків та приватних житлових будинків, прибрано зірваний із дахів метал та шифер.

IMG_2787

Нагадаємо, що 1 липня на Черкащині негода призвела до перебоїв із енергопостачанням, падіння дерев та перекриття автошляхів і ліній залізничного сполучення. Значних руйнувань, окрім житлових й адміністративних будівель, також зазнали об’єкти сільськогосподарських підприємств.

IMG_2809

Загалом загальний стан проведення робіт контролюється обласним штабом з ліквідації наслідків негоди під керівництвом Голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка.

Відділ зв’язків з ЗМІ та РГ

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ТЫЧА 04.07.2017 17:32
Что то не вижу среди всех работающих курсанта Вадима Санина ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100