реклама

реклама

На Черкащині в знеструмлених населених пунктах було зафіксовано декілька фактів крадіжок, тож там посилено патрулювання. Про це на прес-конференції повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко.

196972 – Я, проїжджаючи в неділю в Золотоніському, Чорнобаївському районах, бачив збільшену кількість патрулів. Додатково направлено резерв. Це 35 осіб в Золотоніському районі і близько 20 осіб в Чорнобаївському районі, – зазначив Ткаченко.

Нагадаємо, від буревію, що пронісся цими вихідними Черкащиною, найбільше постраждали Золотоніський район і місто Золотоноша, Чорнобаївський район і селище Чорнобай, Уманський і Черкаський райони.

Було знеструмлено 181 населений пункт. Зараз залишилося відновити електропостачання в 51 населеному пункті. Найбільше – 43 –  в Золотоніському районі. Для цього залучені всі служби. У Чорнобаївському і Золотоніському районах збільшено кількість бригад обленерго.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 федор принципиальный 05.07.2017 09:59
Садоводческие кооперативы забыты-"Чайка-1 и Чайка-2",у людей там посажены на зиму продукты питания.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 дуже цікаво 04.07.2017 20:00
і знову на Золотоношу тягнуть ковдру - я знаю більше 9 населених пунктів в Чорнобаївському районі, в яких до цього часу не відновили електропостачан ня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100