Встановлено, що керівник та головний інженер одного з підприємств міста, будучи суб'єктами відповідальності за корупційні правопорушення, в порушення статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» умисно не подали декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік, чим порушили вимоги, передбачені чинним законодавством України.

index

Черкаським відділом поліції ГУ НП в Черкаській області за погодженням з Черкаською місцевою прокуратурою даним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 366-1 КК України (умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції»).

Наразі у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснюється Черкаською місцевою прокуратурою.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Знаючий. 05.07.2017 14:26
Та ні. Закон потрібно виконувати. А якщо не подають декларацію, значить є що ховати, чи чого боятись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Думка 05.07.2017 11:58
А давайте всіх притягнемо до кримінальної відповідальност і і позбавим посад. А потім будемо дивитись один на одного і шукати кандидатів на вказані посади. Це вже ми проходили. Приклад - поліція, де не можуть підібрати людей на службу, і це при тому, що там зарплатня доволі пристойна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Бух. 05.07.2017 08:36
Та у нас на всіх комунальних підприємствах області крім керівників ніхто не подав декларацію!!!!

Жоден заступник, жоден головний бухгалтер, жоден головний інженер!!!!

Цих людей усіх потрібно як при люстраціїї позбавити своїх посад!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100