реклама

реклама

Тіло людини без ознак життя сьогодні виявив на березі Дніпра черкащанин, який ішов займатися серфінгом, повідомила журналістам речниця патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

Юнака, загиб13676_0_0ель якого тепер підтверджено, розшукували кілька днів – після того, як 1 липня під час буревію на Дніпрі перевернуло надувний матрац, на якому він плавав.

За інформацією управління ДСНС у Черкаській області, подія сталася в районі Долини троянд. Близько 17-ї години, під час купання на надувному матраці, перебуваючи за 150 метрів від берега, перекинулись та впали у воду 2 молодих хлопців і почали тонути.

Надзвичайну пригоду помітив чоловік, який рибалив неподалік. Чоловікові, який одразу кинувся на допомогу, вдалось врятувати одного із потопельників. Іншого, попри чисельні спроби помітити у каламутній воді йому не вдалося.

На місце події прибуло відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спецпризанчення Управління ДСНС, проте, зусилля чотирьох водолазів успіху не мали. Не вдалось знайти хлопця і наступного дня.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано вже 23 пригоди, внаслідок яких 15 осіб загинуло, 10 осіб вдалось врятувати.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100