Ранок 13 липня розпочався в Черкасах з масштабного обшуку. Близько 10 години непримітний громадянин у цивільному постукав у двері відомого далеко за межами міста буддійського храму «Білий лотос», розташованого поблизу Дніпра. Після того, як послушник храму відчинив двері, – всередину увірвалися працівники поліції в масках і зі зброєю, - інформує «Антенна».

Поліція відмовилася від будь-яких коментарів та спілкування з журналістом «Антени».

Один з членів релігійної громади намагався потрапити до храмового комплексу, заявляючи поліції, що на території храму перебуває його 6-річна дитина, однак правоохоронці також відмовилися від спілкування з громадянином.

Інші вчителі та послушники храму також протягом годин не могли потрапити всередину і перебували в повній невідомості стосовно того, що відбувається.

Слідчі дії тривали кілька годин. За даними «Антени», на території храму перебував Володимир Скубаєв, лідер Білого лотосу.  Він спілкувався з правоохоронцями, а в храмі проводився обшук.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Дмитро 15.07.2017 15:25
Я думаю, це під "шумок"прикривючись кримінальними провадженнями про ОЗГ "Торпеди" хочуть "притягнути за вуха" туди "Білий Лотос" і таким чином відібрати в них землю біля храму, їх релігійний храм. Також відомо, що "Білий Лотос" займався охоронною діяльність начеб то в них і аптеки свої були. І це думаю і є справа рук когось із самих депутатів міських - ті самі представники ОЗГ "Торпеди", чи обласних, а можливо і київських.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Макс 15.07.2017 03:10
Цю **** треба прибрати з Черкащини разом з Воротником.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100