реклама

реклама

У різних районах Черкащини по-різному ставляться до матеріально-технічної підтримки поліцейських підрозділів. Про це, відповідаючи на запитання кореспондента «Прочерку», повідомив під час учорашнього брифінгу начальник головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий.

Лютий – Скажу як є: дуже велика підтримка в Корсунь-Шевченківському Чорнобаївському, Катеринопільському районах. Відчувається, що тамтешня влада дійсно бажає, щоб поліція там ефективно працювала. Коли я проводив прийом у Катеринополі, до мене приїжджав голова Єрківської територіальної громади (Леонід Польовий, – ред.). Він запропонував створити у Єрках пост поліції. Це був би дійсно гарний досвід. Ми під це розробляємо програму – хто з працівників буде цілодобово обслуговувати цю територію, який туди буди виділено транспортний засіб, – наголосив Валерій Лютий.

У багатьох районах хочуть, щоб порядок там забезпечували постійні поліцейські.

– А для цього важливо, щоб людям було де жити – «прив’язати» їх, виділивши житло, квартиру, – додав пан Лютий.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Думка громадян 19.07.2017 19:45
Поліція фінансується з державного бюджету і ніякого позабюджетного фінансування бути не може. Це прямий шлях до зловживань та корупції.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Смілянин 19.07.2017 11:34
Знову Смілянський райвідділ поліції "відзначмвся"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Василь Коваль 18.07.2017 13:13
А як потрібно ставитьтся до такого хабарника як начальника ******* райвідділу поліції, який всі питання вирішує тільки через хабапі...до речі і всі про це знають як в місті,районі так і в області...а також Городищі,Шполі, Камянці та Чигирині
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 ХМ 18.07.2017 09:56
Якщо керывник райвіддылу - явний покидьок то як до нього ставитись??? Все залежить від керівництва на місцях...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 вибивайло 18.07.2017 08:36
Щось пан Лютий помиляється, замість того, щоб вимагать покращення роботи поліції, він так усердно дбає про її додаткове фінансування, чим намагається показатись дуже хорошим в очах своїх підлеглих, та стимулює їх бездіяльність, адже навіть не розмір зарплати, а сам статус поліціянта зобов*язує їх чесно, справедливо, ефективно працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100