реклама

реклама

За місцем проживання чоловіків, які причетні до викрадення жінки в Черкасах, поліцейські виявили нарколабораторію. Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

Санкціоновані обшуки проводилися в рамках відкритого кримінального провадження. Окрім нарколабораторії поліцейські виявили наркотичні засоби, холодну зброю та відмички.

В результаті проведення серії санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників, які причетні до викрадення жінки в місті Черкаси, поліцейські виявили приладдя, призначене для виготовлення наркотичних засобів, прекурсори, наркотичний засіб амфетамін та коноплю, відмички, а також ножі та кастет.

Речові докази по справі вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом Черкаським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100