реклама

реклама

Vitalij-Vojtsehivs-ky-j-Vitalij-Golub-200x200 Півтора року люди вмовляли молодого парламентаря завітати до їхнього міста. І раптом він сам у facebook-повідомленні запросив їх зустрітися біля горезвісного колектора, реконструкція якого припинилася саме через спровоковане ним кримінальне провадження. Внизу свого запрошення пан Голуб дописав, що кожний на цій зустрічі покаже свою слабкість. З`явився на зустріч з громадою депутат в оточенні активістів Національного корпусу. Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський запропонував усім пройти до будинку культури і там продовжити розмову. Так і зробили.

Більше години люди терпляче слухали, як пан Голуб перечитував купи паперів щодо спровокованих ним кримінальних справ, через які зупинилися всі будівельні роботи на стратегічних об`єктах міста. Про те, що кримінальна справа по колектору за його поданням була відкрита ще до підписання угоди на проведення реконструкції, звісно, промовчав. Віталій Войцехівський у свою чергу зачитав рядки із звинувачувальних промов нардепа у Верховній Раді, націлених проти золотоніської влади і пообіцяв, що попри все будівельні роботи на колекторі будуть відновлені. Проте, яким чином без наявності вилученої правоохоронцями проектно-кошторисної документації це відбудеться, ніхто з них присутнім так і не пояснив.

На прохання підрядників і проектантів повернути їм документацію, без якої реконструкція неможлива і в будь-яку хвилину в Золотоноші може статися техногенне й екологічне лихо, Владислав Голуб також не відреагував.

Бійці ж Національного корпусу, які охороняли нардепа, котрий у свій час працював помічником одіозного Леоніда Черновецького і, до речі, не голосував за визнання Росії країною-агресором, вели себе досить грубо, постійно провокуючи депутата обласної ради Вікторо Полозова на бійку. Чомусь не говорили про те, що Полозов вже 20 років є громадянином України і з початку війни допомагав і допомагає нашим захисникам Вітчизни. Чому молоді дужі хлопці, які постійно називають себе патріотами, стали охоронцями саме Голуба? Проте сам парламентар насамкінець розсмішив усіх людей. Навіть члени його команди не могли втриматися від сміху. Коли Віктор Полозов почав говорити на сцені про корупцію й популізм політиків, які довели Україну до жахливого стану, народний депутат перервав його і оголосив усім, що той «послав мене на х..», чим викликав і сміх, і бурхливі оплески переповненого залу.

Між тим, Золотоноша й справді знаходиться в паралізованому стані. На старих ділянках колектора виявлено просідання грунту, що може привести до надзвичайної ситуації. Припинені роботи з очищення місцевої річки, законсервоване будівництво басейну, фонтанів тощо. Взяти на себе відповідальність за відновлення реконструкції на золотоніському колекторі зголосилися депутати обласної ради Віктор Полозов, Вадим Гайович та Владислав Кулініч, котрі звернулися до генерального прокура України з проханням повернути проектно-кошторисну документацію підрядникам, аби запобігти виникненню на золотоніському колекторі надзвичайної ситуації й продовжити на ньому будівельні роботи.

-  Ми не просили Юрія Луценка припинити кримінальні справи, порушені за поданнями Голуба. Навпаки, хочемо, щоб слідчі об`єктивно в усьому розібралися, - сказав журналісту «Прочерка» Віктор Полозов. - Перш за все треба думати про жителів міста, які сьогодні найбільше страждають від протистоянь між народним депутатом і золотоніською владою.

Ніна Жук

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Голуб не птиця 02.08.2017 23:11
Не може Голуб, щоб гроші мимо нього проходили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Задумайтеся ! 02.08.2017 22:52
33-й рік!!! Кожного, рано чи пізно, це буде стосуватися!
За діючим КПК за грати запровадити можна навіть ще не народжене дитя!
Головне щоб прокурорам та ментярам ЗАПЛАТИЛИ
зацікавлені , що хочуть Вас знищити, такі собі 'ГОЛУБИ"!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 * 02.08.2017 14:06
Загрався Войцехівський, не можна бути таким жадібним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Гриша 02.08.2017 12:26
Найтупіша заказуха, яка може бути)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 федор принципиальный 02.08.2017 12:15
Скоро выборы,поэтому и появилось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100