реклама

реклама

19 грудня на Соборній площі відбулося урочисте свято відкриття головної новорічної ялинки Черкащини «Від Миколая до Йордана». Почесну місію запалення святкових вогнів було доручено голові облдержадміністрації Сергію Тулубу та голові обласної ради Валерію Черняку, інформують в прес-службі обласної ради.

Цього вечора, в очікуванні яскравого дійства, на Соборній площі зібралися не лише жителі Черкас, подивитися на обласну ялинку та оглянути новорічну ярмарку завітали й гості з усіх куточків нашої області.

Відразу після запалення ялинкових вогнів та святкових феєрверків Сергій Тулуб та Валерій Черняк вручили новорічні подарунки та солодощі дітям, які допомагали прикрашати красуню-ялинку. Окрім керівників області з привітанням до жителів Черкащини звернувся протоієрей Йосип. Далі на учасників свята чекала цікава розважальна програма, під час якої було проведено тематичні ігри та різноманітні конкурси. Свої творчі вокальні номери до уваги глядачів представила естрадна студія «Квітограй».

Завершив свято виступ групи естрадних виконавців – студентів Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського з новорічною тематичною програмою.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 sergo 21.12.2011 00:26
[quote name="444"]"Тулуб з Черняком спробували себе в ролі Дідів
-чо там пробывать?они такие и есть!только дети на эту шнягу и ведуться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 sh239k25 20.12.2011 23:52
Пусть в этой роли и сидели бы. У них это лучше получается.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 444 20.12.2011 19:15
"Тулуб з Черняком спробували себе в ролі Дідів Морозів"

Нормально! Морозити вони вміють.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100