реклама

реклама

image.php На найближче засідання виконкому буде підготовлено проект рішення щодо демонтажу самовільно встановлених кіосків по вул. Гоголя у безпосередній близькості з універмагом «Добробут»  (поруч з  Центральним ринком).

Таке доручення сьогодні на ранковій нараді дав  міський голова Анатолій Бондаренко, відреагувавши на відповідне звернення депутата Черкаської міської ради Володимира Гриценка.

За словами міського обранця, напередодні до нього звернулось керівництво цього магазину з проханням втрутитись у ситуацію, враховуючи відсутність належного реагування з боку правоохоронних і контролюючих структур.

Володимир Гриценко розповів, що суть питання полялає в тому, що на території, яку орендує ТОВ «Добробут», напередодні невідомі особи без жодних дозвільних документів встановили кіоски. Більше того – робилось це вкрай нахабно – вночі, за допомогою спеціального обладнання було вирізано декоративну металеву огорожу та просто на зелену зону встановлено торгові павільйони.

У листі, який отримав депутат від директора  цього універмагу Шелеста О.І., йдеться про те, що ТОВ «Добробут» розробило проект благоустрою прилеглої до магазину території і на законних підставах вже розпочало здійснювати відповідні роботи. Проте нині виникла парадоксальна ситуація, коли замість благоустрою та облаштування зелених зон, невідомі особи в абсолютно незаконний спосіб встановлюють тимчасові споруди.

Міський голова  повністю підтримав занепокоєння депутата та трудового колективу ТОВ «Добробут» та доручив розібратись у цій ситуації.

Анатолій Бондаренко переконаний, що усі самовільно встановлені кіоски мають бути негайно демонтовані. Тож сподівається, що члени виконавчий комітет Черкаської міської ради дотримуються аналогічної точки зору.

Про це інформує сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Сергій 14.08.2017 15:35
Гриценко нормальний депутат, один з не багатьох.
А з приводу ларьків, так цей же мер і цей же виконком їх і дозволив встановлювати і вже гроші за це взяв. Перетворили місто на шанхай, мафополіс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Юрист 14.08.2017 13:44
Було б чудово, якби цей Гриценко демонтував незаконно відчужену земельну ділянку під автостоянку на прибудинковій території 30-років Перемоги,12, яку ж сам і вкрав у жителів будинку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 СЕРГЕЙ 14.08.2017 13:29
Цирк на дроте Какой исполком- ночью установили и ночью снести И владельцы сразу найдутся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100