реклама

реклама

Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відкрив провадження щодо порушення Черкаською міською радою права журналіста видання «Ні корупції!» на інформацію. Про це виданню "Ні корупції!" повідомив керівник Секретаріату омбудсмана Богдан Крикливенко.

ombudsman-4ck

2 липня цього року журналіст видання «Ні корупції!» надіслала запит на електронну адресу відділу звернень Черкаської міської ради з проханням надати інформацію щодо автівки, яку планували закупити за 1,1 млн грн.: для яких потреб чи для кого купуватимуть авто і чим обумовлені особливості у його теххарактеристиках (театральна підсвідка салону, кермо, оздоблене шкірою та ін.)

Відповідь видання не отримало ні у встановлений законом термін, ні після нього. Її не надіслали узагалі. Розпорядником інформації є Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР. Водночас, за словами Богдана Бєлова, заступника директора Департаменту, у підрозділі нема людини для написання відповідей  на запити. Також пан Бєлов повідомив, що з часом це питання у Департаменті вирішать і обов’язково надішлють відповідь.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Такі справи 16.08.2017 09:14
пан Бєлов не зміг вигадати щось розумніше 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Майя 15.08.2017 17:37
Більших проблем в омбудсмена нема...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 СЕРГЕЙ 15.08.2017 17:26
Стадо дебилов И они управляют городом УЖАС
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100