реклама

реклама

Фахівці Тальнівського районного центру зайнятості значну увагу приділяють розвитку малого та середнього бізнесу у районі, залучаючи до цього безробітних.

фото 2 (2)

«В тому, що співпраця із службою зайнятості дає позитивний результат переконалися 7 підприємців, які протягом 2016-2017 років вперше звернулися доцентру зайнятості з метою пошуку роботи і вже згодом вирішили втілити свої давні мрії в життя – реалізувати власні бізнес-ідеї. В здійсненні їх мрій допомогли фахівці центру зайнятості, запропонувавши їм започаткувати власну справу та отримати одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності», - повідомила в. о. директора районного центру зайнятості Наталія Слободян.

Колишні безробітні тальнівчани, з них 5 колишніх учасників АТО, пройшовши ряд інформаційних семінарів та тренінгів на теми «Як розпочати свій бізнес» та «Від бізнес-ідеї до власної справи» започаткували власні справи у різноманітних сферах. Так, Галина Сухонос відкрила місцевий заклад громадського харчування, Алла Кучеренко – б´юро по наданню бухгалтерських послуг, Андрій Смаковий – власний магазин з торгівлі бензоелектроінструментами, Олександр Шалапута розпочав вирощування малини для її подальшої реалізації, Ігор Демидов та Олександр Лосінець зайнялися вирощуванням сільськогосподарської продукції, Олександр Бондаренко проводить ремонтні роботи у житлових приміщеннях. У найближчих планах молодих підприємців є створення нових робочих місць та працевлаштування на них колишніх безробітних.

Тальнівський РЦЗ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100