реклама

реклама

Не всі школи області встигли підготуватися до навчального року. Так, не вклалися поки що в терміни у Драбові та в селі Балаклея на Смілянщині. Про це стало відомо на сьогоднішній нараді в ОДА.

14d1fad299060253dc265b7f2a00030f

Як зауважила на селекторній нараді заступник начальника управління освіти і науки Черкаської ОДА Оксана Сімушіна, на виконання підготовчих робіт школи мали час з середини червня до вересня. Виконання будь-яких ремонтних робіт на території навчального закладу під час навчального процесу заборонено законодавством з охорони праці.

– Виконано окремі види робіт з капітальних ремонтів, а саме відремонтовано дахів у 28 закладах, котельні – у 16 закладах, системи опалення – у 20, харчоблоки – у 22, спортивні зали у – 16 школах, внутрішні туалети в – 14ти, замінено понад 2,5 тисячі одиниць вікно тощо, – повідомила чиновниця.

Голова ОДА Юрій Ткаченко поцікавився, який стан ремонту школи в Драбові, куди виділялися бюджетні кошти.

– Роботи виконано на 82%. Столова функціонує в повному обсязі, класи приведені в порядок, дах зроблено, вікна зроблено. Проводяться роботи по фасаду та по віконних відкосах. 30 серпня все буде виконано. Запрошуємо вас 1 вересня в школу! – заявив представник РДА.

Голова облради Олександр Вельбівець поцікавився також в керівництва Смілянського району щодо стану школи в селі Балаклея. Нагадаємо, про жахливий стан школи повідомляли вже у ЗМІ.

– 15 числа завершився тендер на проведення ремонту школи. Був один учасник. Не відповідав вимогам. Був відхилений. На сьогодні ведуться переговори з іншим учасником щодо проведення ремонту, –зазначив голова РДА Олександр Беззубий.

– То ви як голова РДА можете запевнити, що до 1 вересня буде відремонтований дах, про який ми чуємо два роки? Кошти з районного бюджету виділені… – зазначив Вельбівець.

– Кошти виділені на рівні минулого року. кошторис не перерахований. Проводиться пошук підрядної організації. Вважаю, що робота буде виконана, – зазначив Беззубий.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Григорий 23.08.2017 01:06
Извените что не по теме но .. кто остановит американскую чуму у нас в Черкассах ?? Амброзия полыннолистная (это ее научное название) попала к нам в 18 веке и завезена была из Северной Америки. Опасна она тем, что у склонных к аллергическим проявлениям людей может вызывать тяжелейшие приступы удушья, поллинозы, кожные высыпания, осложнения вплоть до госпитализации. Это растение представляет опасность не только для людей, но и для окружающей среды, так как оно способно высушивать почву, где произрастает, и вытеснять культурные растения. Именно поэтому амброзия была занесена в список карантинных растений. Амброзия так быстро распространяетс я, что уже, наверное, нет места на Украине, где бы она не росла. Кстати, ученые заметили, что излюбленные места роста амброзии - загрязненные: вдоль дорог, автомагистралей , производств, в городах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Володимир 22.08.2017 10:01
Гонта, Скучив за ''п'ятдесят на п'ятдесят''? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 гонта 21.08.2017 21:46
нема на вас тулуба))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100