В Умані незабаром встановлять нові дороговкази. Так, нещодавно в системі "Прозорро" відділ житлово-комунального господарства Уманської міської ради оголосив про проведення закупівлі та уклав договір на облаштування вказівників до туристичних об’єктів міста Умань.


Про це інформує сайт «04744».

Роботи було оцінено в 79 999,73 грн.

Згідно з умовами договору, майбутній підрядник (Фізична особа-підприємець Ковальчук Олександр Сергійович) у період з 18 серпня 2017 по 31 грудня 2017 має встановити близько 10 таких вказівників у найбільш людних районах міста.

Джерело фінансування – кошти місцевого бюджету.

Додамо, цьогоріч було розроблено нові туристичні вказівники. Завдяки колірному та конструктивному вирішенню, вказівники не дисонують з архітектурним середовищем міста і водночас залишаються помітними, а написи — чіткими та читабельними.

Вказівник темно-коричневого кольору, має фіксований розмір 170х700мм, виконаний у вигляді стрілки, що вказує напрямок руху. В крайній лівій частині вказівника розміщується піктограма з зображенням об’єкта туристичного інтересу, за нею напис українською та англійською мовами, зображення людини, яка прямує до об’єкта.

Один такий вказівник нещодавно вже з’явився у сквері імені Тараса Шевченка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100