Сьогодні, 23 серпня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапору України та 26-ї річниці незалежності України.

Право підняти Державний прапор було надано кращим курсантам навчального закладу.

В. о. начальника інституту Олександр Тищенко привітав увесь особовий склад зі священними для української державності святами та наголосив, що патріотизм і згуртованість,  гордість за Україну — ці почуття єднають громадян у єдиному прагненні благополуччя, миру і злагоди в ім’я процвітання Батьківщини.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять усіх мужніх синів України, які власними героїчними вчинками відстоювали цілісність та суверенність нашої Батьківщини, захищали український народ від техногенних і природних лих та їх наслідків, розбудовували нашу незалежну країну. Олександр Михайлович зазначив, що наші випускники є прикладом героїзму для всього українського народу.

На святкові заходи в цей день у інститут завітав поважний гість: Заслужений журналіст України, Генеральний директор телерадіокомпанії “Рось” Михайло Калініченко, який, звертаючись до курсантів, сказав, що  вірить у те, шо саме у їх серцях закладена глибинна істина, яка ствердить українську державу і обов’язково допоможе вибороти перемогу. Від організаційного комітету Всеукраїнського фестивалю телевізійних та радіопрограм “Кобзар єднає Україну” Михайло  Михайлович висловив щиру подяку Тищенку О.М. за сприяння в організації і проведенні фестивалю серед творчих колективів телерадіокомпаній України та зарубіжжя.

З нагоди 26-ї річниці Дня Незалежності України було видано накази про нагородження кращих працівників інституту за високий професіоналізм у роботі та сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків. Відомчими нагородами Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзначені: нагрудним знаком «Знак Пошани» - полковник служби цивільного захисту Станіслав Куценко; нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» - підполковник служби цивільного захисту Дмитро Лесечко; подякою ДСНС України – майор служби цивільного захисту Олексій Бармін.

Присвоєно чергове спеціальне звання полковник служби цивільного захисту Дмитру Федоренку, доценту кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт факультету оперативно-рятувальних сил.

Черкаська обласна рада та Черкаська обласна державна адміністрація, Управління освіти і науки Черкаської ОДА, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, Управління ДСНС України у Черкаській області та Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відзначили 49 осіб  із числа особового складу інституту й ветеранів навчального закладу.

По завершенню урочистої частини офіцерський та курсантські підрозділи пройшли урочистим маршем.

Про це повідомили у прес-службі ЧІПБ.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Плохута Володя 31.08.2017 20:41
А ЩО ТАМ РОБИТЬ ЦЕЙ ДЕБІЛ МІХМІХ...ЯКИЙ ХОТІВ ЛИЗАТИ ЧОБОТИ ТУЛУБА
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Жашків 24.08.2017 12:19
І серед них як завжди був перший курсант Вадим .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100