Сьогодні в Долині троянд у Черкасах стартував велоквест. Суть гри в тому, що кілька команд мають виконувати певні завдання, які вони отримали від організаторів. Усі завдання пов'язані з фестивалем "Кіношот", який відбудеться у Черкасах незабаром.




Як розповів "Прочерку" співорганізатор велоквесту Микола Король, участь беруть близько 45 людей.

- Змагаються 14 команд. Протягом трьох годин вони будуть виконувати творчі завдання: зробити фото, зняти відео. А от що саме має бути на цих фото і відео - це і є ті завдання, які потрібно зрозуміти, розгадати, про який фільм іде мова, адже тематика пов'язана з кіно.  Велоквести ми граємо регулярно, щороку. В минулому році провели 5-6 ігор. Але раніше вони були орієнтовані на логічне вирішення яких-небудь завдань, а цього року вирішили зробити творчий квест, де потрібно спілкуватись із людьми на вулиці і просити їх допомогти у завданнях - заспівати пісню, створити якийсь напис із людей, - розповів пан Микола.





Деякі команди оперативно взялись до вирішення завдань та відразу прохали людей допомогти їм. Серед таких були і патрульні поліцейські, які погоджувались на прохання гравців.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100