реклама

реклама

29 серпня, відбулася зустріч Голови Нацполіції Сергія Князєва з представниками держави Ізраїль на чолі з послом Еліавом Белоцерковскі з приводу забезпечення правопорядку під час паломництва до Умані, повідомляють у департаменті комунікації Національної поліції України.

PM332image001

З 20 по 21 вересня в м. Умань відбудуться щорічне святкування Нового року за іудейським календарем. З цієї нагоди Україна готується прийняти понад 30 тисяч осіб з більш ніж 20 країн світу.

Сергій Князєв розповів, що для Нацполіції важливим є забезпечення  та підтримання безпеки під час заходу, для того, щоб всі паломники, які прибувають до Умані почувалися спокійно.

Очільник Нацполіції наголосив на зниженні кількості правопорушень та підвищенні лояльності громадян у попередні роки: «Минулого року не було зафіксовано суттєвих правопорушень. Більш того, ми відслідковуємо економічний бум та розвиток відносин між місцевими мешканцями  та паломниками під час святкувань.»

Голова розповів, що традиційно забезпечувати громадський порядок поліція буде разом з працівниками Національної гвардії. В цьому році на забезпечення публічної безпеки планується залучити близько 500 поліцейських, а також щонайменше 15 працівників поліції держави Ізраїль. Також в охороні громадського порядку буде задіяний новий підрозділ – тактична поліція. Основним завданням якої є забезпечення правопорядку під час масових заходів.

Посол держави Ізраїль Еліав Белоцерковскі, в свою чергу, подякував за плідну співпрацю: «Вона символізує успішне партнерство між Україною та Ізраїлем уцілому. Наша взаємодія з Національною поліцією завжди є на найвищому рівні. Ми цінуємо те, що ви робите для паломників і розраховуємо на вас в цьому році.»

PM240image002

PM296image003

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Уманский Еврей 31.08.2017 03:56
Поздравляю всех евреев всего мира с наступающими праздниками. Умань! Уман! Рош аШана!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100