реклама

реклама

Традиційно напередодні початку нового навчального року для педагогічної спільноти Черкащини проведено обласну серпневу конференцію.

Розпочав роботу освітній форум із секційних засідань, на яких обговорили ключові питання розвитку освітньої галузі.

21083786_456792084704687_4559162095219375015_o

Протягом секційної частини конференції учасники обговорили низку важливих питань, зокрема: децентралізація в освіті, підсумки роботи першого року; креативний підхід до управління закладами освіти; фандрайзинг у соціальних проектах національно-патріотичного спрямування; вплив децентралізаційних процесів на ефективну організацію системи менеджменту освіти у новостворених об’єднаних територіальних громадах; взаємодія органів місцевого самоврядування щодо розвитку закладів освіти тощо.

Програмою проведення обласної педагогічної конференції було передбачено виставку робіт вихованців позашкільних навчальних закладів області, з експонатами якої мали нагоду ознайомитися як учасники конференції так і всі охочі.

У продовження роботи обласної серпневої конференції працівників освіти у великій сесійній залі Будинку рад відбулося пленарне засідання, до участі у якому долучилися держсекретар Міністерства освіти і науки України Павло Полянський, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, голова обласної ради Олександр Вельбівець, заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, представники педагогічної спільноти Черкащини, керівництво місцевого самоврядування, засоби масової інформації, громадськість.

Звертаючись до присутніх, Юрій Ткаченко, Олександр Вельбівець та Павло Полянський привітали освітян з досягненнями за попередній період та побажали нових звершень у новому навчальному році. Принагідно запевнили у підтримці та сприянні розвитку галузі.

У рамках заходу представники освітянської еліти області отримали Почесні грамоти обласної ради, Почесні грамоти облдержадміністрації, подяки Міністерства освіти і науки України, обкому Профспілки.

Найважливішим результатом спільної роботи у минулому навчальному році є рейтинговий показник Кабінету Міністрів України: освітня галузь Черкаської області два роки поспіль займає ІІІ місце в Україні. Маємо найкращий показник в Україні щодо охоплення дітей дошкільними навчальними закладами (на сьогодні він становить 97 %, середній по Україні – 83,4 %).

Провідна мета освіти - це плекання національної еліти, людей із державним рівнем мислення, високоінтелектуальних, високодуховних, життєво компетентних, відповідальних за власну долю й долю України.

Про це у "Фейсбуці" інформує начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 prof 31.08.2017 21:41
Цитую Освітянин:
Одягти сорочку вишиванку ще не є підтвердженням патріотизму, чесноти та професійності державного службовця.



Дуже точно сказано. Приклад барига-віце-премєр Кириленко, дружина якого сплагіатила докторську дисертацію з педнаук, переписавши її з російських книжок. Після цього Кириленко почав знищувати справжню науку в школі, фізику, хімію математику, оскільки саме фізики і хіміки підняли протест проти фальшивої докторської дисертації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Освітянин 31.08.2017 11:50
Одягти сорочку вишиванку ще не є підтвердженням патріотизму, чесноти та професійності державного службовця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Тренер 31.08.2017 10:09
Совершенно согласен наша школьная и не только освита напрочь прогнила и не поддаётся реформированию, а то что сейчас предлагает министр освиты-глашатай от бпп,это сплошной мрак.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Цікаво 30.08.2017 22:49
Якщо провідна мета освіти - це плекання національної еліти, то освіта, яка є зараз абсолютно не виконує своєї функції. Інакще, звідки стільки корупціонерів та різноманітних покидьків у владі? Щось в освіті прогнило.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100