Україна U-21 розпочала відбір Євро-2019 з нічиєї з Латвією. Вихованець черкаського футболу Артем Довбик у цьому матчі відзначився гольовою передачею.

Про це інформує «Черкаський спорт».

У п'ятницю, 1 вересня, молодіжна збірна України розпочала виступи у відборі на чемпіонат Європи-2019 з нічиєї з однолітками з Латвії.

«Синьо-жовті» краще ввійшли в гру, ввімкнувши активний пресинг на чужій половині поля з перших хвилин. Утім, після сумбуру та паніки біля володінь Дмитра Безрука, на 9-й хвилині протистояння забили саме латвійці: Робертс Улдрікіс використав помилку підопічних Олександра Головка у захисті й буквально заштовхав м’яч у ворота.

Українці продовжували тиснути на ворота господарів і домоглися свого на 22-й хвилині. Артем Довбик викотив м’яча на хід Богдану Ледневу, який з достатньо гострого кута зміг пробити Владиславса Куракінса.

«Синьо-жовті» мали ще два хороших моменти до перерви, але обидва «постріли» Андрія Борячука не досягли цілі. Зокрема, в епізоді на 26-ій хвилині, коли два футболиста української збірної вискочили на побачення із голкипером гостей, Андрей Борячук відверто поскупився, не віддавши пас партнеру по команді Довбику.

На початку другої половини гри нагоду вивести українців вперед мав Валерій Лучкевич, який в перерві замінив Андрія Борячука, але після удару гравця «Стандарда» м’яч влучив у стійку. Утім, рахунок у матчі залишився незмінним – 1:1.

 

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100