В неділю 3го вересня Черкаський Дніпро зіграв виїзну гру в Чернігові проти місцевої Десни. На поле футболісти Дніпра вийшли у новій ігровій формі, яку за тиждень до того на власноруч зібрані кошти виготовили черкаські ультрас і подарували команді. З боку фанатів це був жест підтримки клубу, який, за словами його керівництва, перебуває у складній фінансовій ситуації. Проте, в цій грі керівництво вирішило заклеїти емблеми ультрас-руху, які по суті є спонсором цієї екіпіровки, і традиційну емблему Дніпра, яка служить черкаській команді більше 10 років. Причому, це було зроблено без жодного узгодження з самими вболівальниками, що ще раз підтверджує відсутність діалогу з боку клубу і створення чергових штучних конфліктних ситуацій.

Про це заявляють черкаські ультрас.

«Не зрозумілою є також мета оголошення конкурсу від імені керівництва клубу, з призовим фондом 300-500 тис. грн на виготовлення ескізу нової екіпіровки. По-перше, для чого оголошувати конкурс, коли клуб вже забезпечений як домашньою, так і виїзною формою. По-друге, яка логіка витрачати такі суми коштів в той час, коли футболісти досі мають заборгованість по виплаті заробітної плати, а кожен виїзд команди – під загрозою зриву через брак фінансів.

Отже, ключовим питанням в цій ситуації може бути формат управління клубом – чи залишиться він іграшкою в руках президента футбольної корпорації Лашкула, чи отримає статус муніципального і стане надбанням громади міста Черкаси? Очевидно, це рішення за міським головою Бондаренко, який, до речі, є почесним президентом ФК "Черкаський Дніпро" і який на днях отримав від робочої групи всі необхідні документи для створення муніципального клубу», – йдеться в заяві ультрас.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100