реклама

реклама

Поліцейські із Запоріжжя затримали жителя Черкащини, який до смерті забив 54-річного запоріжця. Про це повідомляє відділ комунікації Запорізької області, інформує ВІККА

20 серпня близько 4 ранку до міської лікарні з тілесними ушкодженнями в області голови та тулубу госпіталізували невідомого чоловіка. Медики відразу звернулися до відділу поліції.

1 вересня невідомий чоловік помер в лікарні. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок тяжкої травми голови.

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 54-річний житель Запоріжжя.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області Олександр Гордієнко, співробітники кримінальної поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень та особу підозрюваного.

382481

6 вересня 34-річного, раніше судимого мешканця Черкаської області затримали. Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Як з’ясувалось, через неприязнь до місцевого жителя, черкащанин наніс потерпілому декілька ударів руками та ногами в область голови та тулубу у лісосмузі Запоріжжя. Ці побої призвели до тяжких тілесних ушкоджень та до смерті потерпілого.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100