Запрошуємо на свято Подяки для дітей та дорослих, яке відбудеться  10 вересня  2017р. о 14.00 в Долині троянд . На заході очікується більше тисячі дітей, які зможуть безкоштовно взяти участь у масштабній квест-грі «Країна здоров’я», навчитися плавати на байдарках, пройти канатною дорогою та багато іншого. Захід відбудеться в рамках святкування 500-річчя Реформації.

170672

Захід проходитиме в 2 етапи:

З 14.00 – 18.00 масштабна програма для дітей та дорослих

Квест-гра «Країна здоров’я» від клубів для дітей «Слідопити» і «Шукачі пригод», в розважальній формі навчить дітей основним принципам здорового способу життя.

Команди будуть проходити випробування в яких потрібно пострибати на  м'ячах і батутах, пройти змагання-навчання "ходулі", заспівати в дитячому караоке, зазирнути у чарівний лабіринт та багато іншого.

Туристично-пізнавальний клуб "Royal Rangers" дасть можливість випробувати себе на канатній дорозі «Парк пригод».  Мотузковий парк розтягнеться на 200 метрів цікавих завдань.

Християнський клуб "Авана" пропонує різноманітні розваги та завдання, наприклад скласти піраміду, чи позмагатися у влучності. За кожну перемогу - місцеві гроші- «Аванки», за які діти зможуть придбати солодощі і канцелярські приладдя.

За сприяння видавництва  "Джерело життя" діти та дорослі зможуть навчитися плавати на байдарках і позмагаються у нових вміннях. Також на локації робитимуть антистресовий масаж та вимірятимуть тиск та процент жиру в організмі.

18.00-20.00 Концертна програма

- Виступи гуртів. Живий звук

- Розіграш безкоштовної лотереї

- Вистава-мініатюра «Гаджет-Story»

- Загальна молитва-подяка великому Богу

- Файер-шоу

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100