реклама

реклама

До початку навчального року «Черкаський автобус» виготовив шкільний автобус ATAMAN D093S4, який не має аналогів в нашій країні, пише Autodriving.net.

1-14

ATAMAN може перевозити відразу двох пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Для цього в задній частині салону є спеціальний майданчик для кріплення двох інвалідних колясок. І два спеціальних крісла з відкидними підніжками. Завантаження-вивантаження інвалідних візків здійснюється за допомогою підйомника від відомого виробника Dhollandia.

В основному салоні встановлено 16 звичайних сидінь. Всі сидіння оснащені двоточковими ременями безпеки. Поруч з водієм є ще два крісла для супроводжуючих.

Що ж стосується самого шкільного автобуса, то модель ATAMAN D093S4 побудована на шасі японської марки ISUZU і оснащена економічним турбодизелем стандарту Євро 5.

Презентація автобуса пройшла в Навчально-реабілітаційному центрі I-II ступеня Святого Миколая, смт. Брюховичі, Львівської області.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 федор принципиальный 11.09.2017 09:06
Интересно,подар ит руководство завода автобус черкащанам или как всегда загылит суперцену-ведь не серийное производство скажет директор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100