реклама

реклама

Однією з кращих традицій Уманського національного університету садівництва є святкування Дня університету та Посвята в студенти. Це важлива університетська подія, з якої починається шлях до мрії кожного студента. З нагоди Посвяти першокурсників у студенти та Дня університету, якому виповнилося 173 роки, 8 вересня до навчального закладу з усіх куточків України з’їхалися високоповажні гості.

DSC_0235

Традиційним для даного заходу стало проведення виставки-презентації здобутків кафедр. Саме тут, поглянувши на унаочнені досягнення величезної університетської родини, серце глядачів заходиться неймовірною гордістю причетності до дійства. Привільно розкинулися під теплим і лагідним осіннім сонцем овочі, меланхолійно колишуться під подихом вітерцю колоски духмяного збіжжя, переливається іскристими усмішками грайливе вино, ваблять рум’яними боками солодкі короваї та запашні смаколики випічки, впевнено та затишно почуваються паростки нових культур… А поруч розкривають цікаві таємниці професійних моментів наукові підручники, посібники, монографії – доробки викладачів університету, впевнено грають золотом медалі та кубки – досягнення спортсменів університету, милують око креативні тематичні композиції. І це лише незначна частина тих скарбів, які цьогорічний відвідувач Дня університету міг споглядати.

Вражали своєю майстерністю творчі колективи УНУС, які на честь Дня народження навчального закладу підготували захоплюючу концертну програму.

Головною родзинкою заходу стала посвята першокурсників у студенти Уманського національного університету садівництва. Декани шести факультетів, під штандартами, гордо представляли до звання студента Уманського НУС молоде поповнення. З цікавістю та сповнені гордощів, з відчуттям значимості моменту, уже спудеї ясним поглядом дивилися у майбутнє, впевнюючись у правильності зробленого лише місяць назад вибору.

DSC_0089

Теплими словами привітала усіх присутніх ректор університету Олена Непочатенко та вручила першокурсникам ключ до знань, а професори – символічну книгу мудрості, як дорогоцінну спадщину всього людства.

Із щирим благословенням на відмінне навчання, зразкову поведінку та добрі справи звернувся настоятель Свято-Троїцького храму Української православної церкви Київського патріархату протоіреєй отець Олександр, благословивши словами молитви «Многії літа» Україну і всіх українців.

Першокурсники словами клятви запевнили, що робитимуть землю кращою, поклялись берегти і примножувати кращі традиції Уманського НУС.

День університету дійшов до логічного завершення. І відтепер університетська родина сповнилася нових сил, мрій, задумів, сподівань, планів, перспектив. Адже наші першокурсники – це наша надія та майбутнє.

 

За матеріалами Прес-центру Уманського НУС

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100