реклама

реклама

Вадим Лісничук йде з посади очільника управління патрульної поліції міста Харків. Про це екс-глава черкаських копів повідомив в коментарі виданню "ІнфоМІСТ".

– Буду далі працювати по лінії поліції. Переїжджаю в Київ. Моя сім’я залишається в Черкасах. Можливо, як пріоритет, все ж таки буду планувати потім повернення в Черкаси. Але зараз я переводжуся в Київ, – сказав він.

Вадим Лісничук, відповідаючи на питання журналіста, додає, що переводиться в столицю на керівну посаду, і обіцяє уточнити, на яку саме, після офіційного представлення.

– Так, це буде керівна посада, але поки що немає офіційного представлення. Буде – тоді можна буде говорити: посада цікава, – заінтригував полісмен.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 В. Белий 19.09.2017 16:21
Вот так всякие типы без образования и надлежащей подготовки, благодаря чудо-майдану пролазят во власть и занимают "цикави посады". Типичный пример! А если еще и ректором академии МВД назначат это полный аут будет. Я там учился в 90-х так там ректором генерал-лейтенант был с выслугой 30 лет, а сейчас торговый представитель будет ! Овации!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Угу 19.09.2017 14:03
Так ПЕРЕВОДИТЬСЯ чи ЗВІЛЬНИВСЯ з лав поліції?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 володимир 19.09.2017 13:02
Призначають керівником поліцейської академії (був.академія на Соломенке),не знаю його особисто,але по біографії та по освіті- явний перебор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100