У Запоріжжі триває меморіал В’ячеслава Гаврилова. “Черкаські Мавпи” у другому матчу турніру розгромили МБК “Миколаїв”. Сьогодні команда Максима Міхельсона не залишила шансів корабелам, розгромивши суперника – 95:69.

Як і у вчорашньому матчі проти “Запоріжжя”, команда Максима Міхельсона потужно розпочала поєдинок. Налагоджений механізм працював як у захисті так і у нападі. Як наслідок після першої половини гри “Черкаські Мавпи” вигралали з рахунком 60:29!

У другій половині гри черкасці відіграли з максимальною ротацією і зуміли втримати зароблену перевагу у першій половині матчу. Відзначимо, що відразу п’ять гравців черкаського клубу сьогодні здобули 10 і більше очок. Найсимпатичніші цифри у статистиці у Володимира Конєва та Станіміра Марінова. Гравець збірної України здобув 18 очок та 3 підбирання, а Марінов оформив 13 балів та віддав 6 передач.

Після вчорашньої перемоги над “Запоріжжям” – 75:65. “Черкаські Мавпи” у доброму гуморі чекають заключної гри меморіалу Гаврилова проти “Політехніка”. Ця гра відбудеться завтра. Також сьогодні “Запоріжжя” зіграє проти “Політехніка”.

Про це повідомили у прес-службі “Черкаських мавп”.



реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100