реклама

реклама

Під час засідання черкаської міської ТВК представили новообраного депутата Василя Соломаху. Про це повідомив секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький.

"Вітаю всіх черкащан та депутатський корпус із новообраним депутатом Черкаської міськради Василем Соломахою. Народні обранці доручили мені здійснювати контроль за рішенням ради про припинення депутатських повноважень Сергієм Одаричем. Члени ТВК проголосували за заяву зареєстрованого кандидата Соломахи і тепер він фактично вже є депутатом. Перед найближчим засіданням Черкаської міськради голова ТВК Матюша зачитає офіційну постанову та вручить Василю його законний депутатський мандат. Загалом депутатська робота для Василя Соломахи не нова. Він вже обирався депутатом у декількох минулих скликаннях. Знаю його як принципову і фахову людину, що розуміє, яким чином можна допомогати у розвитку нашого міста Черкаси", - написав Радуцький.





реклама

Коментарі  

 
+8 #1 федор принципиальный 25.09.2017 11:05
Збиглов-Соломаха и ОПЯТЬ ПРИМКНУВШИЙ к одарычу шура балаганов-социалист,вильн ый демократ,солида рновец и еще неизвестно кем он будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100