реклама

реклама

В наслідок раптово виниклого конфлікту між паломниками-хасидами, один з них наніс іншому ножове поранення. Потерпілого госпіталізовано. Відкрито кримінальне провадження, інформують у поліції Черкаської області.

PM478image002

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Уманської міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення доставлено 42- річного хасида, громадянина Ізраїлю. Як було встановлено, при спілкуванні з потерпілим, між ним та інших хасидом виник конфлікт, в результаті якого чоловік наніс потерпілому ножове поранення.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у причетності до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився 52-річний громадянин Ізраїлю.

Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

PM251image004

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Уманский Еврей 26.09.2017 00:42
Ну не поделили что том, может деньги, а может что то плохое сказали друг другу и понеслось. Такое и ещё хуже бывают у русских, украинцев особенно в первые дни января. Тот кто напал, должен отвечать по закону.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 СОЛДАТ 25.09.2017 22:10
Цитую ?:
Цікаво, чи назвуть це їхні газети "актом антисемітизму"? Бо за інших обставин вже писали б.

Іхні газети до такого не дійдуть.Все буде "кошерно".Це буде "спроба невдалого обрізання". :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 ? 25.09.2017 15:38
Цікаво, чи назвуть це їхні газети "актом антисемітизму"? Бо за інших обставин вже писали б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 СОЛДАТ 25.09.2017 13:45
Гулять - так з музикою! :lol: Цікаво -що пейсаті не поділили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100