30 жовтня (субота) у Черкасах відбудеться брифінг партійного активу політичної партії «Всеукраїнське об’єднання патріотів-УКРОП» - народного депутата, голови політради УКРОПу Тараса Батенка, керівника оргвідділу партії Тараса Кривенка та голови фракції УКРОП у Черкаській обласній раді Андрія Сегеди.

Відповідний анонс поширив прес-клуб реформ.

Стверджується, що мова йтиме про наявність політичної складової у вбивстві голови Черкаської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання патріотів-УКРОП» Михайла Бінусова

ЗГОДОМ ОРГАНІЗАТОРИ ПЕРЕНЕСЛИ ПОДІЮ НА СЬОГОДНІ, 29 жовтня

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #2 язон 29.09.2017 11:58
Бинусов подписал себе приговор, когда вступил после выборов горсовета в сговор с бандитами, и помог им захватить власть в городе. Всё имеет цену. Миша её заплатил сейчас. Его пример - другим наука.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 виборець 29.09.2017 11:09
Їдуть партійні шакали. Це ви заохочували Бінусова голосувати за виконком мера, штовхали його в на посаду начальника департаменту ЖКК. Хоча розуміли, що бюджетні гроші - це кров української мафії, в том у числі і вашої. Доручення Бінусову давали, а ЗАХИЩАТИ ЙОГО НЕ ЗБИРАЛИСЬ :oops: Наука простачкам - знайте, куди лізите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100