Прокурор області Сергій Овчаренко сьогодні на брифінгу заявив, що будуть розглядатися заяви всіх осіб щодо відомих їм обставин в злочині.

– Що стосується сьогоднішніх заяв міського голови, то було б правильно, щоб він такі заяви робив не на брифінгу, а давав покази слідчому в кримінальному провадженні. Я бачив вчора мера неподалік місця злочину. Я теж там був. Поки що він таких показів, за моєю інформацією, не давав, – сказав прокурор, реагуючи на сьогоднішні заяви мера Черкас Бондаренка на вранішній прес-конференції.

Також Овчаренко зазначив, що від нині покійного депутата Михайла Бінусова теж не надходило заяв щодо погроз на його адресу.

– Не звертався до нас і мер щодо погроз на адресу Бінусова. Звідки ця інформація в мера? Краще б він не говорив це публічно, а звернувся з такою інформацією до нас. У мене просте питання: Чому пан Бондаренко не звертався до нас? Принаймні не звертався до правоохоронних органів на території області. Якби звернувся – реакція була б миттєва, була б забезпечена охорона відповідних осіб. Зараз подія політизується. і мені незрозуміло поки, хто до кого звертався, – сказав прокурор.

Овчаренко сказав, що на даний момент вже проводяться слідчі дії групою слідчих.

Нагадаємо, у присутності журналістів Анатолій Бондаренко відверто заявив, що близько місяця тому готувався можливий замах на його життя. Каже: про це він повідомив правоохоронні відомства, утім, жодних слідчих дій не відбулося.

«На сьогоднішній день я не бачу, щоб нинішні керівники СБУ, прокуратури були спроможні розкрити це вбивство, – заявив він. – Я переконаний, що ці відомства перебувають під впливом одного злочинного угрупування».

Від начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерія Лютого міський голова все ж очікує всебічного й неупередженого розслідування в цій резонансній справі.

– Тут немає таких грошей, заради яких можна позбавляти людей найціннішого – життя, – підсумував Анатолій Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Службовець 30.09.2017 20:13
А міський голова абсолютно правий, що цей злочин, як і багато інших, розкривати нікому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Рыба 30.09.2017 09:33
По линии экономики не вносят до ердр
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 депутат 29.09.2017 19:57
Цитую володимир:
А толку до вас звертатись (не маю на увазі прокурора області особисто).Звернення без бабла, як анонімки, не розглядаються і в ЄРДРП не вносяться,особл иво по лінії економіки.

Та ні ви трішки помиляєтесь, все залежить від того хто, і проти кого звертається, бабло потрібне, коли сосід на сосіда звертається, тоді все залежить від розміру мішка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 володимир 29.09.2017 16:03
А толку до вас звертатись (не маю на увазі прокурора області особисто).Звернення без бабла, як анонімки, не розглядаються і в ЄРДРП не вносяться,особл иво по лінії економіки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100