Щоб зняти кота з дерева, мешканці села Єлизаветівка Черкаського району не змогли обійтися без допомоги рятувальників.

Безымянный Про це повідомляє у «Фейсбуці» речниця Черкаського міськрайонного відділу УДСНС України в області Марина Мозгова.

28 вересня до оперативно-рятувальної служби за номером «101» звернулися жителі села Єлизаветівка, з проханнями допомогти домашньому улюбленцю, який не повертався до господарів вже третю добу. Мешканці поруч розташованих будинків постійно чули тривожне нявкання та бачили, що кіт забрався на високе дерево і самостійно спуститися з нього ніяк не міг. Відтак односельчани вирішили: необхідно звернутися за допомогою до рятувальників. У нагоді стали працівники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та волонтери. За допомогою автодрабини, якою був оснащений пожежний автомобіль, вони врятували кота. Господарі висловили вдячність рятувальникам, а кіт після рятувальної операції відбувся легким переляком.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Юстас 02.10.2017 09:18
ни разу не видел на дереве скелетик кота, деньги налогоплательщи ков на ветер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Зоопсихолог 30.09.2017 12:33
Чудова робота рятувальної служби. Але тепер кота треба неодмінно й якнайшвидше привезти до нашого центру психологічної реабілітації тварин в Києві. Інакше, внаслідок пережитого стресу, в ноьго можливо вже не буде кошенят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100