реклама

реклама

На автодорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Кам’янському районі на ділянці км 216 – км 229 тривають роботи з виконання поточного середнього ремонту, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Черкаській області.

22195600_10207962089849230_8653635517542186422_n

На замовлення Служби автомобільних доріг Черкаській області підрядною організацією ТОВ «ПБС» на цій 13-ти кілометровій ділянці автодороги Н-01 Київ-Знам’янка продовжуються ремонтні роботи за сучасною технологією із повною регенерацією і заміною дорожнього одягу за технологією холодного ресайклінгу.

Також на цій ділянці автодороги Н-01 Київ-Знам’янка вже завершено ліквідацію понад 1200 п. метрів пучин з влаштуванням нової конструкції дорожнього одягу з використанням геотекстильних матеріалів та з влаштуванням дренажних воронок.

Наразі вже зроблено регенерацію основи дороги на понад 6-ти кілометрах та розпочалися роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. На іншій ділянці дороги проводяться роботи із регенерації дорожнього полотна. Ремонтні роботи тривають і постійно працює 3 бригади працівників.

По завершенню робіт із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, розпочнуться роботи із нанесення горизонтальної розмітки, встановлення дорожніх знаків і відсипання узбіччя, як передбачено проектно-кошторисною документацією.

Холодний ресайклінг являє собою зміцнення та стабілізацію ґрунтів, кам'яних матеріалів і асфальтового ґрануляту, одержуваного в результаті дроблення асфальтобетонного брухту, різними в'яжучими, шляхом попереднього фрезерування і змішування на дорозі.

Метод ресайклінгу єдиний спосіб, який забезпечує відновлення основи дорожнього покриття завдяки повторному використанню старого покриття. Застосування даного методу дозволяє скоротити терміни реконструкції, ремонту та знизити витрати. Роботу методом холодної регенерації можна здійснювати без зупинки руху автомобілів.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт, оскільки це необхідний крок для розбудови та оновлення транспортної інфраструктури Черкащини. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Артилерист 08.10.2017 22:30
Таких технологій і такого покриття ця дорога не бачила ніколи. Ще живі люди які пам'ятають її шосейною (кам'яною), я пам'ятаю ще тих, які говорили, що там взагалі ніякої дороги не було. Коли її перший раз будували то називали Сталінською, так до 1961 року називали Донецьк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 порох 08.10.2017 16:25
дощ іде а ми скертуєм,перест ав -тоді додому пи,,,ем
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100