реклама

реклама

 

«На вимогу заступника міського голови Руслана Сотуленка до приміщення Черкаської міської ради була викликана поліція, аби зафіксувати факт присутності у кабінеті керівництва департаменту житлово-комунального  комплексу начебто сторонніх осіб", - йдеться в поширеній в змі заяві мера Черкас Анатолія Бондаренка.

 

Саме в цей час новопризначений заступник директора департаменту Сергій Танюк (який на час відсутності керівництва цього департаменту виконує обов’язки директора департаменту – начальника управління житлово-комунального господарства) входить у курс справ, зокрема, щодо ситуації з опалювальним сезоном. Безпосередньо з’ясовує та вирішує питання з подачею тепла у всі житлові будинки в Черкасах. Як пояснив Сергій Танюк, у його кабінеті перебували працівники «Придніпровської СУБ», яких він викликав до себе, аби ті пояснили ситуацію з опалювальним сезоном у Придніпровському районі міста. Тоді як заступник міського голови Руслан Сотуленко, не розбираючись, дав доручення викликати поліцію.

Вважаю неприпустимим і протиправним перешкоджати та здійснювати блокування роботи керівництва департаменту. Розцінюю такі дії, як свідомий саботаж задля створення комунального колапсу в місті. Як міський голова, я не допущу такої ситуації, і вкотре нагадую усім посадовцям Черкаської міської ради – кожен з нас має дотримуватись букви Закону. Адже всі працівники Черкаської міської ради відстоюють інтереси територіальної громади Черкас, а не переслідують власні інтереси чи зводять рахунки один з одним.

Переконаний – сьогодні в правоохоронців є набагато важливіші справи, аніж виїздити на такі «лжевиклики».

Звертаюся до правоохоронців  перевірити діяльність  департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Мою заяву прошу вважати офіційним зверненням до правоохоронних органів», – заявив міський голова.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Слюсар. 15.10.2017 12:38
Танюк призначений на посаду заступника директора, та виконуючим обов'язки директора, так як директор знаходиться на лікарняному. Тому його робоче місце в кабінеті заступника і ніяк не в кабінеті директора. Тобто ,було самовольне проникнення, захват кабінету. Танюк пояснює, що працівники СУБ вивчали акти виконаних робіт на відповідність виконаним роботам. Залізяка , розповідає про підготовку до зими. Юристи СУБ переймаються підготовкою до зими? Толя, ти ще не виплутався з брехні по камерах в твоєму кабінеті, а тут уже нова брехня...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 РезидентЪ 14.10.2017 19:39
Цитую Космос:
Танюк працював в ФСБ Росыъ. Мер покривае сепера!

А там таких полно. Вот тот же Савин - откуда он взялся в Черкассах ? А его чеченский зам ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Космос 14.10.2017 16:38
Танюк працював в ФСБ Росыъ. Мер покривае сепера!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100