реклама

реклама

Сьогодні під час сесії Черкаської облради виступили жителі Городищенського району, які підозрюють голову Городищенської РДА Олексія Лавріненка в недобросовісності та вимагають його відставки.

«За фактами можливих порушень в роботі голови Городищенської РДА направлено листи з проханням перевірити діяльність очільника району Олексія Лавріненка та відсторонити його від займаної посади до Президента України, ГПУ та НАБУ за підписами ГО, депутатів Городищенської районної та міської рад.

Було проведено мирний мітинг, за результатами якого жителі району підписали резолюцію з вимогою припинити повноваження голови Городищенської РДА.

Просимо: ініціювати припинення повноважень голови Городищенської РДА, створити комісію по перевірці діяльності голови РДА та із залученням правоохоронних органів перевірити законність виробництва деревного вугілля на території Городищенського району.», - йдеться у листі городищан.

Як сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, він відреагує на звернення громадян, а саме звернеться до фінансової та економічної інспекції та до правоохоронних органів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100