реклама

реклама

На останню профільну комісію з питань освіти, культури, молоді та спорту було винесене таке дивне питання, що депутати запропонували його взагалі зняти з розгляду і навіть не обговорювати. Мова йшла про те, щоб змінити положення і статут відділу культури у тому плані, щоб міський голова особисто призначав усіх директорів бібліотек, музичних шкіл, закладів культури… Про це пише smila-ua.com

atljhtyrj_570

Хоча раніше цю функцію виконував начальник відділу культури, і не просто так, а завдяки конкурсу на посаду і підписанню контракту, як цього вимагає Закон України.

«У деяких депутатів складається думка, що секретар міської ради прагне розставити на посадах своїх людей, лояльних до нього. Щоб не допустити монополії на владу, депутати взагалі відмовились розглядати це питання», – зазначає видання.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 депутат 24.10.2017 20:25
Яка спокуслива ця влада, що її так хочеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Артилерист 24.10.2017 19:44
Депутати видно не осягли високої мети керманича міста. Він так глибоко проникся упрявлінням містом, що хоче бути скрізь. Що там директори це дуже мало, нехай вже призначає і прибиральниць... А х.лі? З рештою питань у Смілі напевно вже порядок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100