реклама

реклама

Вийшов з друку перший в Україні Довідник рибалки з детальним роз’ясненням Правил любительського та спортивного рибальства. Ініціатором створення довідника стало Держрибагентство за підтримки Європейського Союзу через проект «Підтримка реалізації сільськогосподарської та харчової політики (SAFPI)».

IMG_1561

Його виготовлено для 15 областей України – тих регіонів, що знаходяться на каскаді водосховищ на Дніпрі та тих, де вже запущений та працює рибоохоронний патруль. Йдеться про наступні області: Київську, Рівненську, Харківську, Тернопільську, Івано-Франківську, Миколаївську, Черкаську, Херсонську, Чернігівську, Дніпропетровську, Запорізьку, Кіровоградську, Полтавську, Одеську та Чорноморське басейнове управління. З онлайн версіями можна ознайомитись за посиланням.Планується, що Довідник будуть поширювати рибоохоронні патрулі безпосередньо під час рибоохоронної діяльності та здійснюючи просвітницькі заходи щодо правил рибальства на водоймах та ринках області.

«Маю надію, брошура слугуватиме дійсно помічником для рибалок і нагадуватиме, що є встановлені законодавством правила, яких потрібно дотримуватись. Формат розміру А7 обрано спеціально, щоб рибалкам було зручно мати її при собі під час риболовлі», – наголосив тимчасового виконуючий обов’язки Голови Держрибагентства Андрій Кравченко.

Держрибагентство дякує проекту ЄС за підтримку та співпрацю.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100