реклама

реклама

Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України у діях ПАТ «Черкасиобленерго» виявило ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Про це повідомили в прес-службі відомства.

Територіальним відділенням, на виконання доручення Антимонопольного комітету України, було проведено перевірку ПАТ "Черкасиобленерго" щодо дотримання ним законодавства про захист економічної конкуренції при наданні послуг з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами постачальникам електричної енергії за нерегульованим тарифом (надалі – ПНТ).

У ході перевірки встановлено, що ПАТ "Черкасиобленерго" уклало з ПНТ договори на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами, в яких розширило зобов’язання певних ПНТ.

Враховуючи, що ПАТ "Черкасиобленерго" має ознаки монопольного становища на ринку передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами у межах Черкаської області, зазначені договори мають максимальною мірою відповідати інтересам ПНТ, та ні в якому разі не ставити одне ПНТ у більш привілейоване становище перед іншим.

У зв’язку з цим, адміністративна колегія відділення надала ПАТ "Черкасиобленерго"  обов’язкові для розгляду рекомендації встановити постачальникам за нерегульованим тарифом однакові умови у договорах про передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами.

Наразі, ПАТ "Черкасиобленерго" додатково повідомлено, що ним укладено з ПНТ договори з однаковими умовами.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100