реклама

реклама

Осередки парламентських партій мають сторінки в соціальній мережі Фейсбук. Найактивніше ведуться акаунти обласних організацій партій «БПП «Солідарність»(890 учасників спільноти), ВО «Батьківщина» (368 підписників) та Об’єднання «Самопоміч» (533 вподобанння).

index

На сторінках переважно поширюють новини всеукраїнського контексту зі всеукраїнських спільнот, сайтів, а також дописи партійців та партійних лідерів, інколи звітують про роботу з виборцями.

Сторінка «Опозиційного блоку» має 75 підписників та поширює дописи зі всеукраїнської спільноти. Так само, як і сторінка обласного осередку партії «Народний фронт», що має 146 підписників.

Крайній допис там датується серпнем цього року. Останній же пост на сторінці обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка, за якою стежать 303 підписники, датується четвертим лютого 2016 року. Більш актуальна сторінка черкаської районної організації партії, за котрою стежать 656 користувачів.

Також можна натрапляти на сторінки районних організацій згаданих партій, котрі переважно не активні та мають зовсім невелику кількість підписників.

Загалом, варто резюмувати, що активність власне користувачів на всіх цих сторінках однак досить низька, інформує ОПОРА

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Kan 26.10.2017 21:51
шось так собі аналіз... https://www.facebook.com/nationalcorpscherkasy/?ref=bookmarks
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Реаліст 26.10.2017 21:41
Якийсь лопух складав цей рейтинг :lol:
Навіть якщо скласти докупи вподобання і підписників сторінок БПП, "Батьківщини", "Самопомочі", "Опоблоку", "Нарфронту" і "Радикалів" - усі разом мають меншу підтримку аніж сторінка у Фейсбуці "Національний Корпус - Черкащина ((4844 вподобання).
А цієї партії навіть в огляді немає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100