реклама

реклама

Сьогодні експерт Комітету виборців України в Черкаській області Максим Михлик підбив підсумки виборів голів ОТГ, які пройшли цими вихідними на Черкащині.

194217 – Люди говорять, що це були «валідольні» вибори і що президентські вибори були спокійнішими, – зазначив експерт. – Це через те, що на цих виборах здебільшого були всі свої, до того ж, люди почали вірити в об’єднання, почали цікавитись виборами. Тобто, коли були парламентські вибори, то був величезний ажіотаж, зараз же передвиборча компанія проходила спокійно, не було великої уваги журналістів, але люди все одно прийшли.

Також Максим Михлик згадав і про маніпуляції з боку політичних сил, які «приписують» собі переможців, які й самі не знають про свою «приналежність» до політичних партій.

– Політичні сили зараз часто маніпулюють, поширюючи в соціальних мережах і ЗМІ інформацію про велику кількість їх переможців на виборах голів ОТГ. Це – чистої води маніпуляція. Політика закінчується на рівні обласних адміністрацій або великих районних адміністрацій, – наголосив Максим Михлик.

Він також закликав журналістів не вірити цим маніпуляціям, вказавши, що дізнатися про партійну приналежність переможця виборів на посаду голови ОТГ можна тільки в нього самого.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100