реклама

реклама

Учора баскетболісти «Черкаських Мавп» поновили свої тренування після новорічної відпустки. Більшість гравців відпочивали п’ять днів. Лише для деяких легіонерів відпустка тривала десять днів. Перше тренування команда провела без своїх двох американських баскетболістів: Вілл Соломон прибув до Черкас лише  в понеділок вночі, а Трент Плейстед приєднається до команди 5 січня. Про це інформує прес-служба «Черкаських Мавп».

За словами головного тренера команди Володимира Холопова, розхолоджуватися команді часу немає: вже з першого тренування його підопічні запрацювали на повну потужність. Справа в тому, що скоро «Черкаські Мавпи» зіграють два важливі виїзні поєдинки на Півдні України: 10 січня – проти «Одеси», а вже 12 січня «Мавпи» вийдуть на паркет проти «Миколаєва».

– У нас просто немає часу на якісь «втягуючі» тренування, тому вже працюємо на повну потужність. На жаль, до цього ми багато втратили, припустившись багатьох поразок. Тепер кожна гра для нас є фактично вирішальною. Два виїзні матчі, до яких ми готуємося, поки що без перебільшення є найважливішими, –  говорить головний тренер черкащан.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100